Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Hei og velkommen til oss!

I denne nettbutikken vil du vinne et utvalg av interiør, såper, duft og produkter laget av oss. Vi fokuserer på god på kundeservice og rask levering, og vil gjerne at du skal få en god opplevelse når du handler hos oss.

Vi syr det aller meste på bestilling. Blant annet alt av tekstiler til hjemmet, som f eks gardiner, liftgardin, puter, m.m. Vi leverer også alt av gardinstenger og bånd. Ta gjerne kontakt på tlf eller mail om du ønsker hjelp med noe av dette.

Vi fører varer fra Mille Moi, Festival, Terrigeno, Candles Scandinavia, Broste Copenhagen, Hübsch og Green Gate. Vi leverer også stoff fra Almedahl og gardintilbehør fra Weba. Vårt fokus er produkter av god kvalitet som du blir fornøyd med. 

Vi har en fysisk butikk på Telemarksporten i Porsgrunn. Her selger vi interiør, garn, sytilbehør, garntilbehør, i tillegg til å drive systue. Vi utfører det meste innen søm, blant annet forandring og reparasjon av klær og bunad, gardiner, puter, søm av Stakk og liv, mm. Vi har drevet systua siden 1991, og har bred erfaring på dette feltet.

Du finner oss på Instagram og Facebook under navnet Systuahobbyoginterior. 

Ta gjerne kontakt via kontaktskjema her i nettbutikken, via mail post@systuahobbyoginterior.no, eller via SMS/tlf til 40461097.

Håper du finner noe du liker hos oss!

Mvh, Malin og Unni.